Palvelut

Uudiskohteet

Hämeen Kate on alueen johtava bitumikattojen asiantuntija, joka tarjoaa luotettavia ja kestäviä ratkaisuja uudiskohteisiin yli 50 vuoden kokemuksella.

Ymmärrämme, että jokainen uudisrakennus on uniikki ja vaatii yksilöllisiä ratkaisuja. Siksi tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä kattoratkaisuja, jotka täyttävät kaikki tarpeet ja vaatimukset. Käytämme aina laadukkaita materiaaleja ja nykyaikaisia asennusmenetelmiä varmistaaksemme katon pitkän käyttöiän ja helpon ylläpidon.

Ota yhteyttä

Saneeraus

Olipa kyseessä vanhan katon korjaus tai uusiminen, me Hämeen Katteella autamme mielellämme. Kattosaneeraus voi olla iso ja monivaiheinen projekti, joten tarjoamme asiakkaillemme kattavan suunnittelun ja projektinhallinnan palvelut varmistaaksemme, että kaikki sujuu suunnitellusti ja aikataulussa.

Anna meidän auttaa sinua palauttamaan kattosi entiseen loistoonsa tai luomaan kokonaan uusi ja toimiva kattoratkaisu saneerauskohteeseesi.

Ota yhteyttä

Huoltotyöt

Katon säännöllinen huolto on ensisijaisen tärkeää, kun halutaan varmistaa katon pitkäikäisyys. Huolellisesti suoritettu huoltotyö voi pidentää katon käyttöikää merkittävästi ja ennaltaehkäistä mahdollisia vaurioita tai ongelmia. Meidän kokenut tiimimme huolehtii katon huoltotöistä ammattitaidolla ja käyttää laadukkaita materiaaleja varmistaakseen parhaan lopputuloksen.

Huoltotöihimme kuuluu muun muassa katon tarkastus ja puhdistus, saumojen tiivistys, vuotojen korjaus sekä mahdollisten vaurioiden havaitseminen ja korjaaminen ennen kuin ne pääsevät aiheuttamaan suurempia ongelmia. 

Ota yhteyttä